B         Begin van de avond was al goed. We hebben met z’n allen lekker gegeten, bij Anja thuis. Onze kleinste grootste fan moedigde ons al aan met een paar mooie kreten, voordat hij zijn bedje in moest!
O         Oeps! Slecht nieuws. Marleen kwam met de mededeling dat ze heel rustig aan moet doen. De knieën doen pijn en dat mag niet geforceerd worden. De andere speelsters zijn ook niet allemaal even fit, dus er is in alle haast geprobeerd om nog een extra speelster te regelen. Maar alle meiden van de jeugd hadden al plannen (schoolfeest was belangrijker dan meedoen met ons, pff! :P) Nouja, we moesten het er maar mee doen!
E          Eindelijk waren die korfballers klaar en konden we beginnen met opbouwen. Het duurde maar even en de zaal stond weer vol met volleyballers! Zo zien we dat graag!
M        Mega veel zin hadden we weer allemaal. Na het verlies van vorige week, was het plan om nu weer de volledige winst te pakken en dit moest ook zeker lukken, aangezien de dames van ON onderaan staan.
B         Baas Jack was weer van de partij om ons te coachen en ook Henk was er, dan wel achter het tel-bord. Frans moedigde ons vanaf de tribune aan. Wat een luxe, 3 heren die ons trainen en coachen! Alle drie heel verschillend maar zo is iedereen in het team ook weer verschillend. Eén duidelijke favoriet is er dus ook niet! Ze zijn alle drie op eigen manier helemaal mega super geweldig fantastisch =D
A         Achterlijke scheids hadden we zeker niet, dat was vorige week wel anders! (Grrr@#^%$#&$)
De coach van de tegenpartij was verrast dat de scheidsrechter wist wanneer de spelverdeler voor of achter is, ‘dat komt niet vaak voor in deze competitie’ zei hij. Hebben we maar weer mooi voor elkaar, scheidsrechters die zelf 3e divisie spelen!
T          Tribune zat weer helemaal tjokvol! Nee, ik heb eigenlijk geen idee, daar kijk ik niet naar, word ik altijd retezenuwachtig van. In ieder geval zaten moeders Van Rooij en Knol op de tribune!
S          So, nou hebben we wel een pilsje (of chocolademelk) verdient! Eerst even een lekkere peuk roken met z’n vieren, wat is dat toch heerlijk na een wedstrijd…
Er moest weer geteld en gevlagd worden, dus we zaten niet meer met veel na helaas! Oja, we hebben goed gespeeld en gewonnen met 4-0. Boembats 5 punten in the pocket!