Onze een-na-laatste wedstrijd van het seizoen, tegen de koploper, uit, in Musselkanaal.
We hebben de wedstrijd gespeeld met ons 7en en ook nog zonder libero en zonder coach! Dus onze mid-mensen mochten ook lekker aan de gang in het achterveld. Best spannend, want hier word niet veel op getraind.
We hadden er echt zin in. We wisten nog van de vorige keer dat veel yellen en schreeuwen hielp om M.S.K uit hun ritme te halen. Dit was dan ook het plan, lekker veel lol maken en M.S.K onder druk zetten. M.S.K stond ook nog eens extra onder druk omdat het team van Annen vlak onder hun staat, en ze dus eigenlijk geen punten konden laten liggen.
De eerste set begon gelijk lekker. We begonnen met hele lange really’s, en wisten de punten te pakken! We konden aan M.S.K zien dat ze dit niet hadden verwacht. Maar M.S.K liet zich niet inpakken en ging er ook vol tegen aan. Het was prachtig om te zien. Het leek wel een finale wedstrijd!
Helaas toch de eerste set verloren met 25-18, maar ontevreden waren we zeker niet!
De tweede set waren we ook weer goed begonnen en we bleven op niveau. De ballen werden keihard ingeslagen en super verdedigd. Ook waren we blokkerend erg dreigend, waardoor M.S.K heel wat ballen uit sloeg. We hebben dan ook deze set gewonnen met 22-25! Anja zat voor de 2e set ook aan de kant en nam het coachen op haar. Dit deed ze erg goed, en vond het ook wel prima zo. Ze liet ons in de 3e set ook maar mooi zo staan!
De derde set waren we allemaal bek af, en wou het niet meer. Echt niks wou meer. Waar Iris de set-up ook heen speelde, iedereen sloeg in het net, of uit… Deze set verloren met 25-8. Maar we konden het ons zelf vergeven en konden er eigenlijk ook wel om lachen. We mochten nog een set spelen, en daar gingen we dan ook weer volledig voor!
Marloes had te veel last van haar schouder, en wisselde met Anja. De vierde set stonden we weer super te spelen. Serverend waren we super goed waardoor M.S.K even niet veel meer wist uit te brengen. Maar zodra M.S.K weer mocht serveren maakte ook zij weer een reeks punten. Marloes nam haar rol als coach ook heel goed aan en vroeg op precies de goede momenten een time-out aan. Die we dan ook wel echt nodig hadden want we waren kapot!
Het was een strijd maar de 4e set wisten we te winnen! 23-25.
Ja en dan nog een 5e set. We waren eigenlijk meer dan tevreden. Niet 1 set gepakt (wat ons doel was), maar 2! We stonden wel goed te spelen, maar konden niet meer helemaal mee komen. Deze set verloren met 15-9.
Wat hebben wij een heerlijke zaterdag avond gehad! M.S.K was ook een erg fijn team om tegen te spelen, sportief en lekker niveau met ook een erg sportieve coach. We zijn echt boven ons zelf uitgestegen en iedereen was super trots op elkaar. We hebben het met zn allen gedaan, en stonden er echt als een TEAM!!!!