Sudosa-Desto biedt extra volleybaltrainingen aan voor wie geïnteresserd is… lees hieronder het bericht:
Inschrijving Sudosa-Desto Volleybal Academie geopend!
De Sudosa-Desto Volleybal Academie heeft de inschrijving geopend. Alle volleyballende jeugdspelers in de omgeving Drenthe, Groningen en Friesland kunnen zich inschrijven voor een training op Zondagochtend (10.00u – 12.00u) Zondagmiddag (12.30u – 14.30u) of Maandagmiddag (16.00 – 18.00u).
Niet alleen talenten hebben het recht op extra trainingsuren, maar alle jeugd die het beste uit zichzelf wil halen door middel van extra volleybal training is welkom! In samenwerking met de NeVoBo heeft de Sudosa-Desto Volleybal Academie besloten om zich komend volleybalseizoen open te stellen voor omliggende verenigingen. Dit betekent dat alle jeugd ongeacht niveau welkom is om extra training te volgen bij de Sudosa-Desto Volleybal Academie.
De Volleybal Academie bestaat uit gepassioneerde trainers die de ambitie hebben om het Nederlands volleybal naar een zo hoog mogelijk niveau te willen tillen. De trainingen zullen vooral gericht zijn op de individuele ontwikkeling van coördinatie, algemene balbehandeling, kracht en mentale en cognitieve thema’s. Deze aspecten zullen worden behandeld in geïsoleerde en complexe bewegingssituaties.
Is volleybal jouw passie, en sta je het liefst zo veel mogelijk in de zaal, dan is dit jouw kans om je in te schrijven voor de Sudosa-Desto Volleybal Academie!
Hoe geef je je op? Ga naar: academie.sudosa-desto.nl en klik op Inschrijven!
De inschrijving is geopend tot 27 september. Geef je snel op, want vol=vol!
De kosten zijn €220,- voor 20 trainingen van 2 uur + Academie shirtje
Ondanks het feit dat de Volleybal Academie is verbonden aan Sudosa-Desto, willen we benadrukken dat we geen deelnemende jeugd naar Sudosa-Desto willen trekken. Als vereniging hebben we juist belang bij een kwalitatief goede competitie waar verenigingen aan elkaar gewaagd zijn.
Meer weten? Of zou je wat willen betekenen voor de Volleybal Academie?
Mail gerust naar: academie@sudosa-desto.nl
En neem een kijkje op onze site: academie.sudosa-desto.nl