Beste leden,                                                                                                 

In verband met de nieuwe ontwikkelingen betreffende het Coronavirus, richten wij ons tot jullie.

Er is eindelijk weer goed nieuws, vooral voor de jeugd. Het georganiseerd bewegen in de buitenlucht is weer toegestaan voor de jeugd t/m 12 jaar. Ook jongeren van 13 t/m 18 jaar mogen weer buiten sporten mits er 1.5 meter afstand gehouden wordt. Heel fijn dat dit weer is toegestaan. Helaas zullen de sportzalen voorlopig nog gesloten blijven en is binnen volleyballen momenteel nog niet mogelijk. 

Wij kunnen ons voorstellen dat iedereen niet kan wachten om weer lekker te gaan volleyballen en daarom wordt er nu gekeken hoe onze jeugd zo snel mogelijk weer (buiten?) kan volleyballen. Het bestuur is hiervoor druk in overleg met onze trainers, Nevobo en de gemeente. Heb je zelf leuke ideeën geef die dan door aan onze secretaris.

Voor het einde van het seizoen waren er door de activiteiten commissie meerdere zaken gepland, zoals een mix toernooi, barbecue en jeugdkamp. Helaas zullen deze activiteiten niet doorgaan. Wij hopen dat voor het begin van het seizoen mogelijk is om alsnog een deel van de activiteiten door te laten gaan om zo het nieuwe seizoen goed in te luiden. 

We zitten bovenop het nieuws, staan te trappelen om weer aan de slag te kunnen en hopen spoedig met goede berichten te kunnen komen. In de tussen tijd hebben wij al wel leuke opdrachten voor jullie. Deze zijn te bekijken in onderstaande video:

Bij voorbaat bedankt voor jullie begrip en wij zullen zo spoedig mogelijk met een update komen. 

 

Sportieve groet,

Het bestuur