We houden op woensdag 22 februari het mixtoernooi in sporthal De Zwet. Het duurt van 19.00 – 22.30. Vorig jaar was het wederom een groot succes met meer dan 50 aanmeldingen en iedereen ging in ieder geval heel tevreden de sporthal uit.
Het thema van deze avond is ZO GROEN ALS……
We willen jullie vragen om verkleed aan de ‘start te verschijnen’. Voor de mooiste outfit ligt nog een prijs in het verschiet. We hopen op een grote opkomst, aangezien het ook voor de meeste teams een trainingsavond is. Echter valt het toernooi dit jaar weer in de krokusvakantie, maar toch verwachten we dat jullie de weg naar de sporthal weten te vinden! Het toernooi is bedoeld voor senioren, onze recreanten en voor de jeugdteams A1, B1, mix B, C1 en mix C! Ook mogen de leden een introducee meenemen. Heb je meerdere introducees, geen probleem, meldt het dan even bij Stephan Blaauw of Martin Colly via de mail stephan_bl23@hotmail.com of martincolly@gmail.com.
We hopen op veel GROENEN in de sporthal! Dus geef je op! En communiceer het ook naar andere leden/ vrienden en kennissen.
Op de avond zelf worden de teams bekend gemaakt.
Een sportieve groet,
Martin Colly
Jaap Jan Dun
Stephan Blaauw