Vrijdag 25 november 19.00u, Leane Wolters mag mee warm lopen en inspelen met het eerste dames team. De zaal begint lekker vol te lopen nu zowel dames 1 als heren 3 tegen tegenstanders spelen die hoger geplaatst staan. Daarbij komt dat het eerste dames team kampioensaspiraties heeft.
Leane mag de eerste bal van de wedstrijd serveren en na de eerste rally op de bank dicht bij de dames toekijken hoe de wedstrijd zich ontwikkelt. Na een eerste spannende set die toch een overtuigend slot kende, volgde nog een beter lopende 2e set. 2 – 0 voor Ritola, wat kan er misgaan… Nou de derde set bijvoorbeeld. Het loopt stroef, persoonlijke fouten…. weg set… Dan moet het maar in de 4e set gebeuren…. Spannend tot en met. Bij de big points komt ook HS3 die ondertussen al met 3-1 gewonnen hebben ook vocaal hun steentje bijdragen en weet Ritola deze set met 25-22 binnen te halen.
Weer een stap gezet naar het kampioenschap. Een bal met alle handtekeningen voor Leane en een teamfoto ter afsluiting van deze avond voor deze mini van de week.

DS1 - Leane Wolters

DS1 – Leane Wolters