Beste ouder/verzorger,
Uw zoon of dochter mag in 2015 mee op ons jaarlijkse volleybal jeugdkamp. Dit kamp wordt georganiseerd door verschillende leden van de vereniging. Het weekend zal niet alleen in het teken van volleybal staan, maar heeft als belangrijkste doel gezelligheid!! Het thema voor 2015 is Volleybal!
Dit jaar gaan we van vrijdag 22 t/m zondag 24 mei 2015 naar groepsaccommodatie de Klonie vlakbij Ellertshaar!
Deelnemersbijdrage
De bijdrage voor dit kampweekend is per deelnemerscategorie verschillend. De reden van de verschillende bijdrage is dat het programma afgestemd wordt op de leeftijdscategorieën. De kinderen
vanaf 8 jaar hebben van vrijdag tot en met zondag het complete programma. De kinderen van 6 en 7 jaar mogen er voor kiezen om alléén het zaterdagprogramma te volgen.
De deelnemersbijdragen voor 2014 bedragen :
• Kinderen vanaf 8 jaar € 45,- (dit bedrag is inclusief eten en faciliteiten)
• Kinderen van 6 en 7 jaar € 7,5,- (dit bedrag is inclusief middageten en van toepassing bij het zaterdagmiddagprogramma)
Inschrijven voor het kamp
De inschrijving kan via onderstaand formulier. De inschrijving voor het kamp is pas definitief als de deelnemersbijdrage is overgemaakt naar rekeningnummer NL58RABO 03760.73.055 tnv Ritola Volleybal. Inschrijving/betaling voor 28 april 2015!!!
FORMULIER
Meer informatie
Voor informatie kunt u vanaf vandaag terecht bij de organisatoren of bij de trainer van uw kind. Wij hopen op een grote opkomst met veel gezelligheid en leuke activiteiten.
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet en mocht u vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen met één van onderstaande personen.
Met sportieve groeten,
De jeugdkampcommissie,
Erik Rekker erikrekker@hotmail.com (06-16720511)
Selma Palthe Marloes Bartelds
Stephan Blaauw Julia Slob
Miriam vd Velden Nienke de Vries