Beste ouder/verzorger,
Uw zoon of dochter mag in 2016 mee op ons jaarlijkse volleybal jeugdkamp. Dit kamp wordt georganiseerd door verschillende leden van de vereniging.  Het weekend zal niet alleen in het teken van volleybal staan, maar heeft als belangrijkste doel gezelligheid!! Het thema voor 2016 is Halloween!
Dit jaar gaan we van vrijdag 20  t/m zondag 22 mei 2016 naar groepsaccommodatie de Klonie vlakbij Ellertshaar!
Deelnemersbijdrage
De bijdrage voor dit kampweekend is per deelnemerscategorie verschillend. De reden van de verschillende bijdrage is dat het programma afgestemd wordt op de leeftijdscategorieën. De kinderen
vanaf 8 jaar hebben van vrijdag tot en met zondag het complete programma. De kinderen van 6 en 7 jaar mogen er voor kiezen om alléén het zaterdagprogramma te volgen.  
De deelnemersbijdragen voor 2016 bedragen :

  • Kinderen vanaf 8 jaar € 45,-  (dit bedrag is inclusief eten en faciliteiten)
  • Kinderen van 6 en 7 jaar € 7,5,- (dit bedrag is inclusief middageten en van toepassing bij het zaterdagmiddagprogramma)

Inschrijven voor het kamp
De inschrijving kan via onderstaand inschrijfstrookje. De inschrijving voor het kamp is pas definitief als de deelnemersbijdrage is overgemaakt naar rekeningnummer NL 58 RABO 03760.73.055 tnv Ritola Volleybal. Inschrijving/betaling voor 28 april 2016!!!
Meer informatie
Voor informatie kunt u vanaf vandaag terecht bij de organisatoren of bij de trainer van uw kind.  Wij hopen op een grote opkomst met veel gezelligheid en leuke activiteiten.
Wij zien uw inschrijving graag tegemoet en mocht u vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen met één van onderstaande personen.
Met sportieve groeten,
De jeugdkampcommissie,
Erik Rekker    erikrekker@hotmail.com (06-16720511)    Sterre Wouda
Selma Palthe                        Marloes Bartelds
Stephan Blaauw                        Julia Slob
Miriam vd Velden                    Nienke de Vries       
Bas vd Velden                        Karlijn Drenth
Emiel Wijma                        Leonie Folkerts
David vd Kruk                        Thijs Rietsema
Matthijs Bakker                    Remmelt Visscher
Wil je mee? Vul dan onderstaand strookje zo volledig mogelijk in en lever deze in bij je eigen trainer/trainster voor 28 april as. We hopen natuurlijk dat iedereen meegaat…dus maak ook je (nieuwe) teamgenootjes enthousiast!!
Inschrijfformulier Jeugdkamp 2016