Hallo allemaal,

Zaterdag 21 april zijn de laatste wedstrijden. ‘S avonds is het eindfeest met een leuk programma waarover jullie nog worden geïnformeerd.

Maar dat betekent ook dat het tijd wordt voor de balleninventarisatie. Elk team heeft een set met ballen gekregen aan het begin van het seizoen. Het beleid is dat aan het eind van het seizoen het team kan laten zien dat de complete set nog steeds in hun bezit is of anders dat de ontbrekende ballen worden vergoed door de leden van het team.

Op de site (en op de materiaalkast in de Zwet) zijn de lijsten te vinden. Zowel de ballen per team als ook gesorteerd op bal indicate zodat je kan zien van welk team een bal is.
Ballenpagina

In de week van 16 – 20 april kan de foto worden gemailed met de ballen die het team heeft (zorg dat de identificatie goed te zien is!). Ballen van andere teams of van de set trainingsballen moet je dan zelf voor zorgen dat die op de goede plek komen. Indien er geen foto is gestuurd dan verwachten we dat het team op het eindfeest de ballentas mee heeft ter controle.

De foto kan worden gemailed naar: materiaal@ritolavolleyba.nl

Met vriendelijke groeten,
Karel van der Velden