Hallo allemaal,

Gisteren al per mail en nu ook op de website. De concept teamindelingen. Vanaf vandaag gaan we trainen met de nieuwe teams (indien van toepassing).

In deze beide teamindelingen voor jeugd en senioren is te zien in welk team ieder voorlopig is geplaatst. Het was deels weer een hele puzzel.

Bij de senioren gaan we vanaf morgen trainen in 3 trainersgroepen, omdat we nog aan het nadenken zijn over het vormen van 3 of 4 teams in verband met de volledigheid van deze teams. In de bijlage kunnen jullie de indeling van de trainersgroepen vinden en ook de meetrainers.

De trainingstijden zijn na de vakantie als volgt:

D1 en D2: maandag 17:30-19:00 uur de Zwet door Stephan, met hulp van Marco en Marnix
D1: woensdag 20:30-22:15 de Zwet door Stephan
D2: woensdag 19:00-20:30 Gouden Regenlaan door Henk
D3: woensdag 19:00-20:30 de Zwet door Sterre en Esmee
donderdag 19:00-20:30 uur Gouden Regenlaan door Marnix (voor iedereen die twee keer wil trainen)

De trainers en trainingstijden voor volgend jaar zijn nog niet bekend, deze worden uiterlijk in de laatste week van de zomervakantie bekend gemaakt.

Voor de C-teams veranderd er (behalve een overgang naar de B’s) niets, ook de trainingstijden na de vakantie blijven hetzelfde!

Voor de mini’s verandert er wel wat, omdat een aantal mini’s doorgaan naar de jeugd. We willen volgend jaar graag twee c-teams vormen, een mix-team en een meidenteam. Deze indeling is nog niet helemaal rond, vandaar dat we na de vakantie gezamenlijk met al deze mini’s gaan trainen. De overige mini’s zullen in kleine groepen met elkaar gaan trainen. De teamindeling voor deze mini’s volgt later in verband met nieuwe aanmeldingen.

De trainingstijden voor de mini’s en c’s blijven de komende weken voor iedereen gelijk, dus van 16:00-17:15 uur in de Zwet!

Mocht je vragen of opmerkingen over deze trainersgroepen hebben, dan mag je deze mailen naar jeugdcoordinator@ritolavolleybal.nl

Tot 1 juni kunnen leden zich nog afmelden zonder financiële consequenties. Na die datum is een lid formeel verplicht tot 1 jaar contributie. In uitzonderlijke gevallen kan het bestuur daarna anders beslissen.

Jeugdindeling:
Concept teamindeling jeugd
Seniorenindeling:
Concept teamindeling senioren