Zo.. daar gaan we weer, na een maand van ´winterstop´ mochten we weer los tussen de lijnen..
ON 7 was onze tegenstander… We hadden hier DE donderdag na de Zuidlaardermarkt al tegen gespeeld. ’t Was toen geen hoogvliegende partij… wat daar de oorzaak van was laten we maar in het midden…
Vrijdag begon de wedstrijd met de, ondertussen traditie getrouwe maaltijd aan de Lageweg. Want aan de teamspirit ligt het niet bij Dames 1! Zelfs waren er meeneemmaaltijden op bestelling! Ook onze versterkers uit de A´s eten gezellig mee! En deze meiden hebben we wel nodig want van een topfitte selectie is er geen sprake. Twee toppers zijn geblesseerd, twee dames spelen wel maar hebben lichte schouderklachten, nog een dame heeft bijzonder spiertje in haar bovenbeen, maar met wat pilletjes lukt dat ook aardig en dan heb je ook nog de dame met de ziekte van k.i.p. (Gaat over hoor na 9 maanden) ze speelde haar laatste wedstrijd van dit seizoen.
Maar deze selectie functioneert prima samen met de altijd positieve en enthousiaste coach!
We konden 3 sets winnen en zo vier punten pakken en stijgen naar een 5de plek!… hoogvliegend was de wedstrijd niet. Maar af en toe werd het wel duidelijk dat we beter waren want de aanvallen logen er bij vlagen niet om. Echter kon je onze concentratie aflezen uit de servefouten, wat ons een verlies van de laatste set opleverde.
Jan heeft ons gered om te willen fluiten ipv tellen en ook Klaas verving Jan weer bij het tellen, zo is het fijn dat mensen bereid zijn om zich in te zetten voor je wedstrijd. En graag willen we al onze fans die op de tribune zaten bedanken voor hun aanwezigheid!
Er ontstaat dus een vacature bij dames 1… dus als je zin hebt om ons team te komen versterken bij de training en/of wedstrijden dan ben je van harte welkom!