Beste Sportliefhebber,
Wat een feest was het afgelopen woensdag 2 november jl. in MartiniPlaza. Met dank aan de vele leden van volleybalverenigingen, die de ploeg massaal steunden tijdens de wedstrijd. Vanavond heeft Abiant Lycurgus zich geplaatst voor de volgende voorronde van de Champions League! Dat betekent dat we op woensdag 16 november om 19.00 uur spelen tegen de Belgische topploeg Noliko Maaseik in MartiniPlaza!
Graag bieden wij jullie als verenigingen ook bij deze wedstrijd weer de mogelijkheid om met je leden en familie/vrienden van leden aanwezig te zijn. Jullie krijgen bij afname van minimaal 10 tickets EUR 2,50 per ticket korting! Een kaartje voor volwassenen kost dan €7,50 en voor jeugdleden tot en met 16 jaar €5,-.Deadline voor het aanmelden van de aantallen is zondag 13 november 12.00 uur.
Hoe kunt u tickets reserveren? Stuur een mail naar office@lycurgus.nl met vermelding van de clubnaam, de naam van de contactpersoon en het aantal tickets (graag splitsen in tickets voor volwassenen en jeugdtickets). De tickets liggen op de wedstrijddag voor jullie klaar. Na afloop van de wedstrijd zal de vereniging een factuur ontvangen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ondergetekende op werkdagen bellen na 18.30 uur op nummer: 06-19637432.We hopen jullie op 16 november 2016 te zien in MartiniPlaza!
Met sportieve groet,
Jack Suiveer
Abiant Lycurgus