Geachte leden van Ritola,

Vanavond heb ik mijn functie als voorzitter neergelegd en gelukkig kunnen overdragen aan de nieuwe voorzitter, Roderik de Vries, vader van Tessa de Vries. De afgelopen jaren heb ik, over het algemeen, met veel plezier allerlei taken binnen de vereniging opgepakt en geprobeerd zaken te organiseren.

Als vader van voorheen 4 en nu 3 volleyballende kinderen wist ik dat er veel moet worden georganiseerd om te zorgen dat leden kunnen trainen en wedstrijden spelen. Voor mij is het heel natuurlijk dat een ouder van een lid zijn/haar steentje probeert bij te dragen. En dat leden die wat ouder of volwassen zijn ook actief hun bijdrage kunnen aangeven bij een bestuur of commissie.

Het bestuur zoekt met spoed naar een nieuwe penningmeester, maar ook een extra bestuurslid voor bv het realiseren van AVG binnen de vereniging, maar ook andere zaken als ballencoördinator, webmaster en andere zaken.

Ik wens iedereen nog heel veel plezier bij het volleyballen de komende jaren en hoop dat we met zijn allen er voor zorgen dat het draaiend houden van volleybalvereniging Ritola niet een probleem wordt door een tekort aan vrijwilligers.

Met vriendelijke groeten,
Karel van der Velden