Jeugdkamp 2023

 

Opgave Ritola Jeugdkamp 2023

Beste ouder/verzorger, uw zoon of dochter mag in 2023 mee op ons jaarlijkse volleybal jeugdkamp. Dit kamp wordt georganiseerd door verschillende leden van de vereniging. Het weekend zal niet alleen in het teken van volleybal staan, maar heeft als belangrijkste doel gezelligheid! Het thema voor 2023: Terug in de tijd!
Dit jaar gaan we van vrijdag 2  t/m zondag 4 juni 2023 naar groepsaccommodatie de Klonie vlakbij Ellertshaar!

Deelnemersbijdrage
De bijdrage voor dit kampweekend is per deelnemerscategorie verschillend. De reden van de verschillende bijdrage is dat het programma afgestemd wordt op de leeftijdscategorieën. De kinderen vanaf 10 jaar hebben van vrijdag tot en met zondag het complete programma. De kinderen van 6 t/m 10jaar mogen er voor kiezen om het halve programma ( 1 nacht )of alléén het zaterdagprogramma te volgen.

De deelnemersbijdragen voor 2023 bedragen :
–   Kinderen hele kamp € 50,-  (dit bedrag is inclusief eten en faciliteiten)
–   Kinderen aleen zaterdag: € 7,5,- (dit bedrag is inclusief middageten en van toepassing bij het zaterdagmiddagprogramma)

Inschrijven voor het kamp
De inschrijving kan via onderstaand formulier. De inschrijving voor het kamp is pas definitief als de deelnemersbijdrage is overgemaakt naar rekeningnummer NL 58 RABO 03760.73.055 tnv Ritola Volleybal. Inschrijving/betaling voor 28 april 2023!!

Meer informatie
Voor informatie kunt u vanaf vandaag terecht bij de organisatoren of bij de trainer van uw kind. Wij hopen op een grote opkomst met veel gezelligheid en leuke activiteiten. Wij zien uw inschrijving graag tegemoet en mocht u vragen hebben, aarzel dan niet contact op te nemen met één van onderstaande personen.

Met sportieve groeten van de jeugdkampcommissie,
Erik Rekker (06-16720511), Marscha Koops, Anne Schutte, Emiel Wijma, Esther vd Kruk, Marnix de Rooij, David vd Kruk, Maran Keijer & Nienke Wijma
jeugdkampritola@gmail.com.

 

klik hier voor inschrijfformulier