Volleybalvereniging Ritola Zuidlaren

Featured

Volleybalvereniging Ritola Zuidlaren

Ritola is een sportieve maar vooral gezellige volleybalvereniging in hartje Zuidlaren! Onze eerste heren en dames team zijn respectievelijk vertegenwoordigd in de hoofdklasse en 2e klasse.Bij Ritola kan zowel gespeeld worden op competitief als op recreatief niveau. Dit kan zowel bij de jeugd als bij de senioren!

  • Sfeervolle club in het noorden met 130 leden
  • Iedereen kan meedoen: spelniveau op 4de klasse tot 3e divisie.
  • Teams op topniveau

Ook lid worden? Wees er snel bij!
Lijkt het je leuk om ook te volleyballen? Dan is het misschien leuk om mee te trainen met een team. Binnen Ritola mag iedereen 3 maal vrijblijvend met een training meedoen.

Klik hier voor meer informatie.

feb 23

Nieuwsbrief 7, februari 2015

Hallo allemaal,

Het mixtoernooi komende woensdag, DWF, bestuur onttmoet leden en een ‘nieuwe’ scheidsrechter naast Dick Gerssen en Aart Hoogerwerf, beachvolleybal in Appelscha en nog wat dingen. Leest er alles over in de nieuwsbrief!

Graag tot woensdag 25 februari 19.00u bij het mixtoernooi!

Karel van der Velden

Nieuwsbrief Ritola volleybal Nr 7 2014 – 2015 februari

jan 24

Nieuwsbrief nr 6, januari 2015

Hallo allemaal,

Sponsoren, gebroken vinger, VOG, kortingscode WK Beach, EK dames….

Want dit jaar hebben we maar liefst twee hele grote toernooien in ons koude kikkerlandje… Een WK Beach!? In Nederland? Ik denk dan aan Australie, Brazilie, Amerika… Maar nee, het is echt in Nederland. In 4 steden zijn de voorronden en de halve en finales in Den Haag op een aangelegde baan met tribune in de hofvijver bij de tweede kamer. Misschien een idee om met het team een teamuitje te organiseren?

In de nieuwsbrief staat de kortingscode die je kan gebruiken bij het bestellen van eventuele kaarten.

Veel leesplezier,
Karel van der Velden

Nieuwsbrief Ritola volleybal Nr 6 2014 – 2015 nov

jan 14

Wedstrijdverslag Peize H1 – Ritola H1 10-01-2015

Het was eindelijk weer zover. De helden van Ritola konden zich weer meten met de competitiegenoten van de 3e divisie Noord. In dit geval de beste spelers van de volleybalvereniging Peize die zich ergens in de kelder van deze poule ophouden, oftewel een welkome tegenstander als warming-up voor de 2e helft van het volleybalseizoen. Continue reading

jan 06

Meisjes B Ritola open club weer een ervaring rijker

Afgelopen zaterdag mocht de B – selectie van Ritola hun kunsten vertonen bij het NOJK in Emmen. We waren ingedeeld bij VVE’86, Emmen’95, Set Up IJsselmuiden en Flash Nieuwleusen. Met twaalf speelsters en 2 coaches, Judith en Stephan vertrokken we in de vroege ochtend richting de stad van Het Noorderdierenpark. Continue reading

dec 20

Wedstrijdverslag Ritola H1 – VIOS Kolham H1 – 12/12/2014

De laatste wedstrijd van dit zo succesvolle kalenderjaar beloofde een mooie te worden. De zeer geroutineerde tegenstander kwam uit Slochteren, Kolham of een ander gat dat is ontstaan door verzakkingen, veroorzaakt door alle hete lucht die er wordt verkocht of uit de grond gehaald.
Oftewel VIOS Kolham, met bekende namen uit het Groninger volleybal als Eppie en Pietje Dekzeil. Heren die vroeger tot de subtop in Nederland hoorden en nu nog steeds heel aardig kunnen ballen. Continue reading

nov 30

Wedstrijdverslag Veracles H2 – Ritola H1 – 29/11/2014

Afgelopen zaterdag was weer zo’n wedstrijd waar de helden van Ritola, met een groot besef aan nostalgie, naar toe konden leven. Er werd weer gespeeld in de hal waar menig volleyballer als student de eerste schreden in de wereld van het divisie-volleybal heeft gezet. De ACLO in Groningen. In het bijzonder de Struikhal, een van de hoogste sporthallen in het Noorden van het land, waar het alleen staand al lastig is om de bal naar het plafond te stuiteren. Continue reading

nov 29

Knol’s Koek – De Resultaten

De lijsten geteld nogmaals geteld en nogmaals geteld. De bestelling gaat de deur uit, zodat jullie vrijdag (14-17uur) en zaterdag (9 – 12 uur) de bestelling moeten komen betalen en op halen!

Maar nu even serieus, we blijven volleyballers, het gaat natuurlijk om het behaalde resultaat… Maar gaat het dan om het aantal verkochte koeken, of juist om het team gevoel de betrokkenheid vanuit het team richting je vereniging.

Ik heb twee lijstjes gemaakt gemaakt, natuurlijk zijn er geen rechten aan te verlenen!

Als je kijk naar hoeveel procent van je team zich heeft ingezet voor de actie scoren we als volgt.
1 Dames 1 100%
2 MB2 88 %
3 MC2 78%
4 Mix C 71 %
5 Mini’s 67 %
6 MA 1 50%
7 Heren 2 45 %
8 B2 44 %
9 JA1 28 %
10 C1 14%
11 Recreanten 13 %
12 Heren 1 12.5 %

En als je kijkt naar hoeveel procent van de totaal verkochte koeken je team heeft verkocht ziet het er als volgt uit.

1 Dames 1 18 %
2 C2 14 %
2 Mini’s 14 %
4 B1 11 %
5 Recreanten 10 %
6 MIX C1 9 %
7 JA1 6 %
7 Heren 2 6 %
9 A1 5%
9 B 2 5 %
11 C1 1%
11 Heren 1 1%

Tja hoe je deze cijfers interpreteer dat is aan je zelf! Wel kan ik zeggen dat je er voor volgend seizoen een extra doelstelling bij hebt! Natuurlijk je eigen resultaten verbeteren en niet alleen in het veld maar ook voor de kas van onze vereniging!!

Geniet lekker van je verse Knols koek het weekend! En we zien je graag vrijdag of zaterdag aan de lageweg 8

PS: t klopt, er is geen bel, gewoon de tweede deur openen en kom gerust binnen!

Marloes en Anja