Volleybalvereniging Ritola Zuidlaren

Featured

Volleybalvereniging Ritola Zuidlaren

Ritola is een sportieve maar vooral gezellige volleybalvereniging in hartje Zuidlaren! Onze eerste heren en dames team zijn respectievelijk vertegenwoordigd in de hoofdklasse en 2e klasse.Bij Ritola kan zowel gespeeld worden op competitief als op recreatief niveau. Dit kan zowel bij de jeugd als bij de senioren!

  • Sfeervolle club in het noorden met ruim 130 leden
  • Iedereen kan meedoen: spelniveau op 4de klasse tot 2e divisie.
  • Teams op topniveau

Ook lid worden? Wees er snel bij!
Lijkt het je leuk om ook te volleyballen? Dan is het misschien leuk om mee te trainen met een team. Binnen Ritola mag iedereen 3 maal vrijblijvend met een training meedoen.

Klik hier voor meer informatie.

mei 04

Nieuwsbrief nr 10, mei 2015

Hallo allemaal,

Hierbij weer een nieuwe brief met een korte terugblik op het kampioenschap van H1, informatie over teamindelingen en trainingstijden. Hoewel het allemaal nog niet helemaal scherp is zal bij de komende trainingen van woensdag 6 mei al een en ander ook worden verteld.

Kijk voor verdere informatie in de brief.

Met vriendelijke groeten,
Karel van der Velden
Nieuwsbrief Ritola volleybal Nr 10 2014 – 2015 mei

apr 23

H1 Kampioen!!

Afgelopen vrijdag 17 april was het zover: de laatste thuiswedstrijd van H1. Op professionele wijze werd een prachtige demonstratiepot gespeeld tegen het DIO-Bedum H2, die uiteraard met 4-0 gewonnen werd. Daarmee eindigde H1 het seizoen ongeslagen, ondanks de magere bezetting, blessures, knieoperaties, spelverdelers-die-op-mid-moesten-spelen, etc, etc. Een bijzondere en knappe prestatie!
Het resultaat werd met het publiek (in ruimte mate aanwezig) gevierd en het bleef nog lang onrustig in sporthal de Zwet die avond.
Hieronder de beelden, die spreken voor zich… Hulde!! Continue reading

apr 12

Coach gezocht voor De Tol provinciale kampioenschappen

Hallo leden,

Basisschool De Tol vaardigt het kampioensteam van het basisschooltoernooi af naar de provinciale kampioenschappen op woensdagmiddag 22 april in Assen. Er is gevraagd of er iemand met volleybal inzicht bij het coachen van het team kan helpen.

Dus wie kan en wil er die dag begeleiden?

Geef het door aan voorzitter@ritolavolleybal.nl dan brengen we je in contact met de begeleider die zorgt voor vervoer en aanspreekpunt is voor de organisatie van het provinciale kampioenschap.

Een mooie promotie van de club en potentiële leden voor de vereniging. Geef je op en promoot het volleyballen.

We horen graag van je.
Verder heeft de Nevobo laten weten dat er een gebrek is aan scheidsrechters/tellers voor de organisatie van de provinciale basisschool kampioenschappen. Wie wil er helpen? Er is een kleine vergoeding beschikbaar. Geef het door aan voorzitter@ritolavolleybal.nl
apr 03

Nieuwsbrief 9, april 2015

Hallo allemaal,

Wij weten het allemaal al lang, we hebben een clubheld, maar nu kunnen we door het wereldkundig te maken ook nog eens €25.000 voor de club binnenhalen. Iedereen moet gaan stemmen en verspreid het bericht ook onder je vrienden en kennissen.
Lees er meer over in de nieuwsbrief.

Verder is er een ticket te winnen voor de world league wedstrijd Nederland – Portugal op 19/20 juni in Groningen. Geef je op als je geïnteresseerd bent. En zaterdag 11 april hebben we weer een mini competitie ochtend in de Zwet. Kom helpen om alle wedstrijden goed te laten verlopen! En nog even een herinnering over het afmelden voor een training. Wanneer en aan wie doe je dat?

Direct onze clubheld nomineren?
Steun Stephan Blaauw als clubheld van Ritola

Nieuwsbrief Ritola volleybal Nr 9 2014 – 2015 april

Groeten,
Karel van der Velden

apr 01

Ritola Heren 1 – @Veracles Jongens 2 – 27-03-2015

Het was de op een-na-laatste thuiswedstrijd van dit seizoen voor de titanen van Ritola Heren 1 en het zou een mooie dag worden. Deze prachtige vrijdagavond zou de annalen in gaan als de dag dat er niets viel te halen uit de Zwet. Dames 1 had al het goede voorbeeld gegeven door haar tegenstander naar huis te sturen zonder punten en ook Heren 2 zou de trekkers naar Leens terug sturen zonder punten op hun aanhangers. Dus voor de vaandeldragers van de Zuidlaarder Bollen kon er geen andere uitslag op de borden komen dan een klinkende 4-0 overwinning. Tenminste, dat was de bedoeling….. Continue reading

mrt 31

Op zoek naar versterking in de 2e divisie

Heren 1 van Volleybalvereniging Ritola uit Zuidlaren is op zoek naar spelers. Met een kleine selectie zijn we gepromoveerd naar de 2e divisie en we kunnen zeker nog wat spelers gebruiken voor volgend seizoen. We zoeken een spelverdeler, 2 hoofdblokkerskeep calm en een diagonaal of passer-loper. We trainen 1 keer in de week op woensdag en onze thuiswedstrijden willen we op vrijdag blijven spelen. Mocht jij een balletje mee willen spelen met ons en wil je op niveau volleyballen in een erg gezellig team en dan ook nog wat aan je weekend hebben, stuur dan een mailtje naar info@ritolavolleybal.nl en kom langs op onze training.

mrt 31

Jeugdkamp Ritola Volleybal!

Beste ouder/verzorger,
Uw zoon of dochter mag in 2015 mee op ons jaarlijkse volleybal jeugdkamp. Dit kamp wordt georganiseerd door verschillende leden van de vereniging. Het weekend zal niet alleen in het teken van volleybal staan, maar heeft als belangrijkste doel gezelligheid!! Het thema voor 2015 is Volleybal!
Dit jaar gaan we van vrijdag 22 t/m zondag 24 mei 2015 naar groepsaccommodatie de Klonie vlakbij Ellertshaar! Continue reading

mrt 29

Wedstrijdverslag Ritola MA1 – Annen MA1 – 28/3/2015

Echte krokodillen kauwen niet

Annen A1 was al een half uur voor ons aanwezig om met z’n allen wat te gaan drinken en hun toekomstige overwinning van 4-0 vast te vieren. Helaas voor hen hadden wij deze wedstrijd hele andere plannen dan het lijden van een 0-4 verlies. Met veel zin en iets meer dan een gezonde dosis spanning kwamen wij de zaal in waar wij onder de geweldige playlist, die wij vorige week in elkaar hadden geflanst, begonnen aan onze warming-up. Continue reading

mrt 26

Stentor Haren vs. Ritola Zuidlaren 21-03-2015

Na een paar weinig enerverende potjes was het afgelopen zaterdag Stentor uit Haren die de helden uit het Paardendorp ontvingen in de illustere spelhal De Bam. Daar waar de start maar ook zeker de ondergang van de carrières van enkele belangrijke Groninger volleybal-coryfeeën heeft plaatsgevonden. Zo troffen wij Mark Kisjes aan, in vroeger tijd een dominerende passer-loper die verwoestend uit kon halen o.a. in de eredivisie, met zijn benen volledig in de steigers op de libero-positie terug bij dit armzalige Stentor. Een toonbeeld van vergane glorie…. Continue reading