Volleybalvereniging Ritola Zuidlaren

Featured

Volleybalvereniging Ritola Zuidlaren

Ritola is een sportieve maar vooral gezellige volleybalvereniging in hartje Zuidlaren! Onze eerste heren en dames team zijn respectievelijk vertegenwoordigd in de hoofdklasse en 2e klasse.Bij Ritola kan zowel gespeeld worden op competitief als op recreatief niveau. Dit kan zowel bij de jeugd als bij de senioren!

  • Sfeervolle club in het noorden met 130 leden
  • Iedereen kan meedoen: spelniveau op 4de klasse tot 3e divisie.
  • Teams op topniveau

Ook lid worden? Wees er snel bij!
Lijkt het je leuk om ook te volleyballen? Dan is het misschien leuk om mee te trainen met een team. Binnen Ritola mag iedereen 3 maal vrijblijvend met een training meedoen.

Klik hier voor meer informatie.

dec 20

Wedstrijdverslag Ritola H1 – VIOS Kolham H1 – 12/12/2014

De laatste wedstrijd van dit zo succesvolle kalenderjaar beloofde een mooie te worden. De zeer geroutineerde tegenstander kwam uit Slochteren, Kolham of een ander gat dat is ontstaan door verzakkingen, veroorzaakt door alle hete lucht die er wordt verkocht of uit de grond gehaald.
Oftewel VIOS Kolham, met bekende namen uit het Groninger volleybal als Eppie en Pietje Dekzeil. Heren die vroeger tot de subtop in Nederland hoorden en nu nog steeds heel aardig kunnen ballen. Continue reading

nov 30

Wedstrijdverslag Veracles H2 – Ritola H1 – 29/11/2014

Afgelopen zaterdag was weer zo’n wedstrijd waar de helden van Ritola, met een groot besef aan nostalgie, naar toe konden leven. Er werd weer gespeeld in de hal waar menig volleyballer als student de eerste schreden in de wereld van het divisie-volleybal heeft gezet. De ACLO in Groningen. In het bijzonder de Struikhal, een van de hoogste sporthallen in het Noorden van het land, waar het alleen staand al lastig is om de bal naar het plafond te stuiteren. Continue reading

nov 29

Knol’s Koek – De Resultaten

De lijsten geteld nogmaals geteld en nogmaals geteld. De bestelling gaat de deur uit, zodat jullie vrijdag (14-17uur) en zaterdag (9 – 12 uur) de bestelling moeten komen betalen en op halen!

Maar nu even serieus, we blijven volleyballers, het gaat natuurlijk om het behaalde resultaat… Maar gaat het dan om het aantal verkochte koeken, of juist om het team gevoel de betrokkenheid vanuit het team richting je vereniging.

Ik heb twee lijstjes gemaakt gemaakt, natuurlijk zijn er geen rechten aan te verlenen!

Als je kijk naar hoeveel procent van je team zich heeft ingezet voor de actie scoren we als volgt.
1 Dames 1 100%
2 MB2 88 %
3 MC2 78%
4 Mix C 71 %
5 Mini’s 67 %
6 MA 1 50%
7 Heren 2 45 %
8 B2 44 %
9 JA1 28 %
10 C1 14%
11 Recreanten 13 %
12 Heren 1 12.5 %

En als je kijkt naar hoeveel procent van de totaal verkochte koeken je team heeft verkocht ziet het er als volgt uit.

1 Dames 1 18 %
2 C2 14 %
2 Mini’s 14 %
4 B1 11 %
5 Recreanten 10 %
6 MIX C1 9 %
7 JA1 6 %
7 Heren 2 6 %
9 A1 5%
9 B 2 5 %
11 C1 1%
11 Heren 1 1%

Tja hoe je deze cijfers interpreteer dat is aan je zelf! Wel kan ik zeggen dat je er voor volgend seizoen een extra doelstelling bij hebt! Natuurlijk je eigen resultaten verbeteren en niet alleen in het veld maar ook voor de kas van onze vereniging!!

Geniet lekker van je verse Knols koek het weekend! En we zien je graag vrijdag of zaterdag aan de lageweg 8

PS: t klopt, er is geen bel, gewoon de tweede deur openen en kom gerust binnen!

Marloes en Anja

nov 29

Wedstrijdverslag Ritola H1 – Stentor H1 – 21/11/2014

Stentor was een heraut uit de Griekse mythologie met een stem die 50 anderen kon overstemmen. Hij is uiteindelijk gestorven doordat hij een wedstrijd van Hermes, de boodschapper van de goden, had verloren. En laat volleybalvereniging Stentor uit Haren nu toevallig tegen godenzonen hebben gespeeld afgelopen vrijdag….. Continue reading

nov 19

Wedstrijdverslag Ritola H1 vs. Lycurgus H3 – 14/11/2014

Voor zover er sprake kan zijn van enige concurrentie voor de helden van de 3e divisie Noord, de toppers van Heren 1 van Ritola, moest er afgelopen vrijdag gespeeld worden tegen de nummer 2 van deze klasse, Lycurgus Heren 3. Met in dat team ex-eredivisie speler Barla, ondersteund door Barla en Barla, broeders in het kwaad. Zou de ongeslagen status van Ritola in stand kunnen worden gehouden?
Continue reading

nov 15

Wedstrijdverslag Sudosa-Desto H2 vs. Ritola H1 – 8/11/2014

Ketsen. Kies je momenten. En: hebben de jongere spelers er meer of minder moeite mee?
Dit is de vraag die gesteld moet worden naar aanleiding van de wedstrijd tegen Sudesto deze zaterdag.

De zaterdagmiddag begon voor de Ritola-spelers als elke andere wedstrijdmiddag. Er werd koffie gedronken in de kantine, vrolijk gekletst, de laatste versnaperingen naar binnen gewerkt en omgekleed. Klaar om weer een topprestatie neer te zetten in de door ons zo vermakelijk gemaakte 3e divisie Noord. Aangezien we toch wel het enige team in deze klasse zijn die nog wat klasse toevoegen aan deze klasse mocht er ook vandaag weer gehoopt worden op een subliem schouwspel. Wel, speciaal zou het wel worden. Continue reading

nov 09

Hoe moeilijk kan het zijn om rijk te worden …

Hallo allemaal,

Nee, niet wegklikken, dit is geen spam.

Kijk in de bijlage, ga naar univevoorleden.nl en ontdek hoe je geld voor je favoriete volleybalclub Ritola kunt verdienen.
Met dit geld kunnen we mooie dingen doen voor al onze leden!

Verspreid dit bericht, je hoeft namelijk geen lid te zijn. Maar zorg er natuurlijk wel voor dat ze op Ritola stemmen :)
Leuker kunnen we het niet maken.

Namens het bestuur
Aly Wildschut