Volleybalvereniging Ritola Zuidlaren

Featured

Volleybalvereniging Ritola Zuidlaren

Ritola is een sportieve maar vooral gezellige volleybalvereniging in hartje Zuidlaren! Onze eerste heren en dames team zijn respectievelijk vertegenwoordigd in de hoofdklasse en 2e klasse.Bij Ritola kan zowel gespeeld worden op competitief als op recreatief niveau. Dit kan zowel bij de jeugd als bij de senioren!

  • Sfeervolle club in het noorden met 130 leden
  • Iedereen kan meedoen: spelniveau op 4de klasse tot 3e divisie.
  • Teams op topniveau

Ook lid worden? Wees er snel bij!
Lijkt het je leuk om ook te volleyballen? Dan is het misschien leuk om mee te trainen met een team. Binnen Ritola mag iedereen 3 maal vrijblijvend met een training meedoen.

Klik hier voor meer informatie.

sep 17

Nieuwsbrief 2, september 2014

Hallo allemaal,

De competitie gaat beginnen, de ALV komt er aan, actuele zaken die spelen en de laatste dingen die geregeld moeten worden… Het staat allemaal in deze nieuwsbrief!

Nieuwsbrief Ritola volleybal Nr 2 2014 – 2015 sep

Verder moeten de teams hun wedstrijdtaken gaan verdelen. Het schema is al verstuurd naar de contactpersonen en is hier (2014-2015 Schema wedstrijdtaken de Zwet v1.0) te vinden op de site. Zaterdag 27 september zijn de eerste thuiswedstrijden. Graag voor die tijd het schema per team aanleveren bij de secretaris (secretaris@ritolabolleybal.nl).

Veel plezier allemaal,

Karel van der Velden

aug 26

Nk Beach Scheveningen zaterdag 23 augustus 2014

We deden dit seizoen samen mee aan een Beach circuit in de regio Noord. Er zijn in totaal 4 regio’s in Nederland, die later allemaal tegen elkaar zouden strijden in de Finals. We deden mee met Jo <18. We werden ingedeeld in deze categorie omdat Emiel 16 jaar is, dan mag je niet meer in de categorie Jo <16 mee spelen. Continue reading

aug 26

Verslag clinic 23 augustus

Frisse start van het seizoen op de vroege zaterdagochtendClinic 2014 - 4

Het nieuwe volleybalseizoen is zaterdagochtend 23 augustus goed van start gegaan met een clinic onder leiding van Paul van der Zee. Enthousiaste trainers en coaches waren bijeengekomen in de kantine van de Zwet om te luisteren naar een aantal tips over het coachen van een (jeud)team en de warming-up bij een training.

Continue reading

jun 02

MJT Doezum 2014

Ritola Jongens B en Meisjes B gingen van woensdag 28 tot/met zaterdag 31 mei naar het altijd gezellige MJT in Doezum. De Jongens hadden met het opzetten van de tent veel geluk, want precies op dat moment van de dag was het even droog en kwam het zonnetje tevoorschijn. Helaas hadden de meisjes het die dag wat minder, want het was pokkeweer. Continue reading

apr 04

Wedstrijdverslag 29-03-2014 M.S.K D1 – Ritola D1

Onze een-na-laatste wedstrijd van het seizoen, tegen de koploper, uit, in Musselkanaal.
We hebben de wedstrijd gespeeld met ons 7en en ook nog zonder libero en zonder coach! Dus onze mid-mensen mochten ook lekker aan de gang in het achterveld. Best spannend, want hier word niet veel op getraind. Continue reading